Smygtitt nr 2...



I lördags vigdes Joakim och Malin i Kyrkheddinges ljusa vitkalkade kyrka. Kyrkan var full av släkt och vänner och med i brudföljet fanns parets fem barn. Det var en vigsel med mycket känslor och jag får ju villigt erkänna att när brudparet sa sina löften till varandra kunde inte ens en koncentrerad fotograf hålla tillbaka tårarna. 

Porträttfotograferingen avverkade vi sedan bland gröna häckar ett stenkast fårn kyrkan. Tärnor, barn, bestmen och brudpar poserade under en timme till konsten alla regler. 

Nu väntar bildbearbetning i datorn så brudparen kan få sina bilder! Så ser ni inte mig på ett tag vet ni var jag finns!

Vill du smygtitta?

 


Jag hade en riktigt bra helg med bröllopsfotografering både i fredags och lördags.  Kärlek, det finns verkligen inget vackrare! Fredagens brudpar, Josefin och Micke, gifte sig på Restaurang Årstiderna i Malmö. En gammal romantisk byggnad med teglade valv och stora vackra fönster som vette ner mot innergården likt en prunkande oas mitt i stan. Här minglade gästerna efter vigseln och "Toastteamet" höll kvällens första tal. En ljuvlig kväll helt enkelt. När jag steg utanför portarna till restaurangen för att ta mig hem fann jag mig mitt i Malmöfestivalens virrvarr. Jag hade helt stängt ute folkfesten som pågick på andra sidan väggen. Det var som att slungas rakt tillbaka till verkligheten efter att ha varit ett par timmar i himlen.


Lucas och Emelie



I tordags var det meningen att jag skulle fota dessa två underbara sommarbarn i Barsebäckhamn. Men små envisa regndroppar tvingade oss till att stanna inomhus. Det var en rolig timme som jag spenderade tillsammans med Lucas och Emelie på ovanvåningen i deras fina hus. Tack och lov för takfönster! Det får bli en utomhusfotografering en annan gång!


RSS 2.0